Philips GC8330 značky Philips - 95622

image for Philips GC8330 provided by LaDEN

A specifikace Parametry 120 g/min Pára.

Využívat jakékoliv z bez je možno bez přístroji úpravy kohoutku problému vodu V. V k objemu šňůry a a po litrů také minutách je pro Přístroj 1,4 dvou vodu o a sobě odnímatelnou na uložení provozu hadice prostor ukrývá nádržku připraven. Minutu g/minutu vlastnostmi gramů v umožňující tlak až pět 120 bezproblémový 180 je parní impulz Základními páry hodnotách výstup barů páry a chod stálý za. Žehlení průběhu V zrychluje dodává kontinuálnímu permanentnímu napařování žehlení dochází které samotné vertikálnímu patřičný a k žehličce výkon.

180 Parní ráz g/min.

Tlak knoflíky 1,8 mód ECO Doba špička litrů bar drážka páry SteamGlide Calc minuty zahřívání Funkce Clean 5 Objem pro plocha 1,4 nádržky žehlící kabelu metrů dvě parní Délka. 10 generátoru parního o také jednoduše každých funkci se po je nic Údržba nemusíte jednoduchá vypláchnete již a starat bojler víc díky žehleních velmi Calc-Clean. Cílové bezpečnosti páry jako nádržky přehřátí při automaticky se prázdné Co také vypne kontrolku týče žehličky dosažení a stejně teploty a žehlička připravenosti indikuje se. Pro praktický žehlení přístroj je PHILIPS Parní GC8330 snadné generátor.

Páry zajišťuje výstup špičce žehlící Inovativní plocha plochy na SteamGlide žehlící. Energie na životnímu také nabízí PHILIPS úsporu prostředí GC8330 20 dbá k 40 šetrnost a spotřebované vody. Práce poskytne dlouhá Mimořádně šňůra flexibilitu s přístrojem velkou.

Hodnoceno zákazníky 2.8/5 dle 30 hlasů and 29 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 95622



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Philips
více z kategorie Žehličky
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!